Sieraden – Buddha to Buddha


 

Buddha to Buddha bij Haar Sieraad Sliedrecht

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit.

BESTEL NU

PREMIUM

Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieradencollectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

 

LIFESTYLE

Maar Buddha to Buddha is meer dan alleen sieraden. Het is een manier van leven. Eén die het leven viert, in al z’n tegenstrijdigheden. Zo verbindend en schitterend als zilver, en zo rauw en warm als leer. Solide en organisch. Buddha to Buddha is puur in alle z’n extremen. Zonder compromissen maar met 100% passie en trots.

BESTEL NU

AMBACHTELIJK EN VAKBEKWAAM

Traditionele ambachtslieden combineren eeuwenoud vakmanschap met kennis en technieken en maken zo de mooiste en prachtigste sieradencollecties. De liefde en aandacht van een persoon maakt een sieraad tot een uniek en kostbaar juweel. Deze overtuiging is de drijfveer van Buddha to Buddha: creëren zonder compromissen te doen. Het Indonesische eiland Bali staat wereldwijd bekend om het superieure vakmanschap en is daarom de natuurlijke bakermat van onze markante zilveren sieraden.

 

GLOBAL JOURNEY

Buddha to Buddha is in 1997 opgericht in Nederland, Amsterdam. Nu vind je ons in meer dan 15 landen wereldwijd.

 

POPULAIRE SERIES VAN BUDDDHA TO BUDDHA

Iedere lijn heeft zijn eigen karakter en uitstraling, maar combineert perfect met alle andere lijnen.

Buddha to Buddha Ben

De Ben-collectie van Buddha to Buddha is op zijn minst bijzonder te noemen. De combinatie van beide materialen levert namelijk prachtige sieraden op, die overal bij passen. Ook kinderen zijn helemaal weg van de sieraden uit deze serie. Hierdoor vind je in deze collectie van Buddha to Buddha speciale sieraden voor kinderen, maar natuurlijk ook voor dames, heren en voor zowel dames als heren. De kleurencombinaties van zwart en zilver zijn pakkend, terwijl de cognac kleur van het leer met zilver juist heel casual en vrolijk overkomt. Ideaal om te combineren met de andere series van Buddha to Buddha.

BESTEL NU

Buddha to Buddha Chain

“Alles in het leven is met elkaar verbonden”. Dat is de gedachte achter de Chain-collectie van Buddha to Buddha. Doordat de sieraden met de hand worden gemaakt op Bali is ieder sieraad uit deze serie uniek, maar altijd stijlvol. De armbanden, ringen en kettingen uit deze serie hebben natuurlijk een unisex design. Ook zijn er in de serie nog oorbellen voor dames opgenomen. De sieraden zijn lekker opvallend, maar kunnen ook zeker goed gecombineerd worden met de sieraden uit andere collecties.

 

Buddha to Buddha Edwin

De sieraden uit de Edwin-collectie worden gemaakt van 925 sterling zilver en vervolgens bewerkt met zilveroxide. Daardoor ontstaat er een zwarte gloed op het zilver, maar het zorgt ook voor schaduwen tussen de schakels. Zoals veel andere sieraden van Buddha to Buddha, hebben de armbanden en ringen in de Edwin-collectie een unisex design. Echter zijn er ook speciale heren- en damessieraden opgenomen in de collectie. Ook de Edwin sieraden kunnen heel gemakkelijk gecombineerd worden met sieraden uit andere lijnen van Buddha to Buddha.

BESTEL NU

Buddha to Buddha Ellen

De meeste collecties van Buddha to Buddha bestaan uit brede armbanden en grote schakels. De Ellen-collectie staat bekend om haar verfijnde, subtiele sieraden en daarom vallen deze zo op binnen de collecties. Hierdoor zijn de ringen en armbanden heel elegant en passen ze bij elke outfit of bij de andere sieraden van Buddha to Buddha. De verfijnde, subtiele sieraden uit de Ellen-collectie zijn bewerkt met een dun laagje zilveroxide, om ze zo nog een beetje extra kracht te geven. De sieraden uit deze collectie maken deel uit van de grote Buddha to Buddha collectie.

 

Buddha to Buddha George

De George-collectie van Buddha to Buddha staat bekend om de verfijnde, smalle armbanden en ringen. De sieraden uit deze collectie zijn smal, verfijnd en prachtig vormgegeven die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden. Buddha to Buddha George sieraden behoren tot het Nederlandse sieradenmerk Buddha to Buddha. De sieraden van deze serie worden volgens de traditie van Buddha to Buddha op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt op Bali.

BESTEL NU

Buddha to Buddha Nathalie

Ook voor de sieraden uit Nathalie-collectie geldt dat deze altijd gemaakt worden van het beste zilver en vervolgens worden voorzien van een bijzonder lijnenspel of patroon. Maar wat de Nathalie sieraden van Buddha to Buddha daadwerkelijk zo bijzonder maken is dat het namelijk een van de eerste en bekendste armbanden uit de collectie van dit merk zijn. De sieraden uit deze collectie waren er al vanaf het begin bij. Buddha to Buddha werd in 1997 opgericht door Batul Loomans en daarna werd de Nathalie-serie al snel geïntroduceerd. Een geheel eigen uitstraling en gemaakt volgens de ambachtelijke stijl van de Balinese sieraden-makers. Deze serie heeft Buddha to Buddha als sieradenmerk in Nederland en daaromheen op de kaart gezet. Hierdoor verdient deze serie een speciaal plekje binnen de gehele collectie.

 

Als officiële Buddha to Buddha dealer hebben wij de actuele collectie voor zowel dames als heren op voorraad.

BESTEL NU