OVER HET MERK

In 2007 is het Nederlandse merk IKKI ontstaan. Kiki, eigenaresse en ontwerper, heeft van haar droom en passie een succesverhaal gemaakt! IKKI is allemaal begonnen met een collectie unieke, kwaliteitsvolle zonnebrillen voor een eerlijke prijs. Al snel kwam ook de vraag naar horloges van IKKI en zodoende zijn deze twee jaar later geïntroduceerd in de collectie. Hiervoor had Kiki hetzelfde idee als bij de zonnebrillen. De horloges moesten kwalitatieve modehorloges worden voor een aantrekkelijke prijs. En of dat gelukt is! De materialen waarmee de horloges gemaakt worden bestaan uit luxe leer, roestvrijstaal, robuust metaal en flexibel canvas. Ondanks de internationale uitstraling van IKKI, worden de horloges ontworpen in Leiden. De bijzondere combinaties zorgen voor prachtige horloges van IKKI die elke vrouw wil dragen. Nu is IKKI al heel wat jaren actief, en wordt IKKI verkocht in verschillende landen. Zes keer per jaar introduceert IKKI een nieuwe collectie.

Act normal! Feel exceptional.

Haar Sieraad is al sinds het begin trotse dealer van IKKI. Elke keer verrassen ze ons weer met de nieuwe collecties. IKKI gaat altijd mee met de huidige trends en dat voor een betaalbare, eerlijke prijs. De horloges zijn van stainless steel en verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé. Naast de bandjes van RVS, heeft Haar Sieraad ook IKKI horloges met leren bandjes. Dit is speciaal voor de modebewuste vrouw die graag een wat stoerder horloge draagt. Wij zijn echt helemaal fan van IKKI.

Wil je ook de geweldige collectie van IKKI bewonderen? Kom dan gezellig naar onze winkel. Wij zorgen dat de koffie voor je klaar staat! Natuurlijk shop je de horloges van IKKI ook op onze webshop.

ikki_13