OVER HET MERK

De Hybrid watches van Kronaby Sweden bieden de perfecte combinatie tussen de klassieke horlogemaaktraditie en Smart Technology. Kronaby is onderdeel van de Festina Group en de oorsprong van het merk ligt in het Scandinavische land Zweden. Met hun horloges uiten ze hun liefde voor de klassieke horloges.

Vakmanschap en klasse
Zonder dat het vakmanschap en de aandacht voor detail verloren gaat, heeft Kronaby het klassieke horloge verbeterd met slimme technologie. Aan de buitenkant is een schitterend, authentiek horloge te zien met een fenomenale afwerking. De materialen die gebruikt worden zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor de kast en de band wordt hoogwaardig 316L roestvrijstaal en echt leer gebruikt. Het glas bestaat uit krasbestendig saffierglas, het sterkste horlogeglas ter wereld. De collectie bestaat uit 4 verschillende lijnen, namelijk: Apex, Sekel, Nord en Carat. Ieder horloge beschikt over karakteristieke kenmerken en dus blijft elk model uniek.

Hoogstaande technologie
De technologie is door Kronaby zelf ontwikkeld dankzij topsoftware- en hardware-ingenieurs. In combinatie met de gebruiksvriendelijke Kronaby app voor IOS en Android biedt dit eindeloze mogelijkheden. Zo staat de tijd altijd goed, ontvang je gefilterde meldingen door middel van trillingen, bestuur je gemakkelijk je favoriete muziek en camera, vind je je telefoon terug wanneer je deze kwijt bent, tel je dagelijks je stappen en nog veel meer. Daar tegenover staat een batterijduur van maar liefst 2 jaar.

In het duidelijke filmpje hieronder worden de verschillende mogelijkheden gedemonstreerd.

“Connected. Not Distracted”

Haar Sieraad is al sinds de lancering trotse dealer van het mooie merk Kronaby. Het concept van Kronaby sprak ons meteen aan. Geen touchscreens, toeters en bellen, maar juist hoogwaardige kwaliteit in combinatie met hoogstaande technologie. Wij waren direct verrast dat dit mogelijk was. De Kronaby horloges zien eruit als normale, analoge horloges, maar in werkelijkheid kun je er zoveel meer mee. Ook staan wij volop achter de achterliggende gedachte van het merk: Tegenwoordig worden wij regelmatig afgeleid door onze mobiele telefoons en smartwatches, maar niet met Kronaby! Met Kronaby ben je connected, not distracted en laat dat nou de perfecte uitkomst zijn in ons dagelijks leven vol werkzaamheden. Wij zijn fan, want het is toch geweldig dat een horloge naast mooi, ook nog eens erg functioneel kan zijn.

Benieuwd naar de collectie van Kronaby? Kom dan gezellig naar onze winkel om de collectie te bewonderen en laat je adviseren. Natuurlijk shop je de collectie ook online op onze webshop!