OVER HET MERK

De horloges van ROSEFIELD zijn zo stijlvol en veelzijdig. De steden Amsterdam en New York zijn inspiratiebronnen geweest voor de horloges. Twee wereldsteden die nu samen bij elkaar komen in één horloge. De horloges van ROSEFIELD zijn fashion-forward, waarin klassiek en modern samenkomen. ROSEFIELD wil het minimalistische Nederlandse design combineren met de fashionable aesthetics van de ontwerpers in New York. Met duurzame Japanse uurwerken en de beste materialen, worden de horloges op ambachtelijke wijze gemaakt. ROSEFIELD heeft ook speciale sieraden ontworpen, die perfect passen bij je horloge.

rosefield_boxy

“De combinatie van de elegante, minimalistische wijzerplaten met de leren of roestvrijstalen mesh-bandjes zijn in onze ogen helemaal geweldig.”

Wij van Haar Sieraad vinden de horloges van ROSEFIELD prachtig. De combinatie van de elegante, minimalistische wijzerplaten met de leren of roestvrijstalen mesh-bandjes zijn in onze ogen helemaal geweldig. ROSEFIELD is echt een aanvulling voor onze collectie. Bij ROSEFIELD kun je zelfs je leren horlogeband wisselen. Zo heb je elke keer een passend horloge bij je outfit. Ga je voor een zomers lichtroze tintje of juist voor een stoer zwart leren bandje? Alles is mogelijk bij ROSEFIELD. Naast de leren horlogebandjes hebben we ook de tijdloze roestvrije mesh-bandjes. Wil je zilver, goud of rosé? Bij Haar Sieraad kunnen we het je allemaal laten zien. Naast de horloges, hebben wij ook speciale ROSEFIELD sieraden, die perfect passen bij je horloge. Deze sieraden bestaan uit armbandjes of juist bijpassende oorbellen. Zo kun je je horloge nog net even wat specialer maken. Wil jij ook een stijlvol en veelzijdig ROSEFIELD horloge of juist bijpassende ROSEFIELD sieraden? Kom dan eens langs in onze winkel of shop online op onze webshop!