JOSH is een 100% Nederlands product met een wereldse allure. Persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en toegankelijk voor iedereen. JOSH biedt een brede collectie leren banden. Deze modieuze en tijdloze sieraden van eigen bodem worden met de hand gemaakt en gepolijst in een eigen atelier. 

Dagelijks combineren de medewerkers van JOSH authentiek vakmanschap met de laatste trends. Doordat alle accessoires met de hand gemaakt worden is ieder JOSH sieraad uniek. De materialen waarmee men werkt zijn nikkelvrij en verzilverd.

JOSH blijft continu vernieuwen en op zoek naar nieuwe methodes van leerbewerking waarbij ambachtelijk vakmanschap een belangrijke drijfveer is.

De JOSH collectie bestaat uit leren banden met verzilverde elementen. De unieke ontwerpen kenmerken zich door hun stoere, robuuste maar stijlvolle uitstraling. Authentiek en traditioneel ontworpen op Nederlandse bodem.

 

Binnen de brede JOSH collectie zijn er verschillende series met ieder een eigen specifiek karakter. Van Luxe spalle leer met zwarte sloten tot goede basis vlechten met verzilverde sloten. JOSH werkt met hoogwaardig, Spaans leer in veel verschillende kleuren en opvallend, uniek sluitwerk.

JOSH accessoires worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en gepolijst in hun eigen atelier in Tilburg.