“Ik pas in geen enkel hokje. Ik ben mezelf!”

Melano is er voor vrouwen die hun persoonlijkheid laten zien door hun sieraden. Hetgeen dat de sieraden van melano zo bijzonder maakt, is dat de sieraden voorzien zijn van een verwisselbaar concept. Verwissel de steentjes, combineer de hangers, armbanden en ringen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Hierdoor maak je van elk sieraad, jouw sieraad. Ben je opzoek naar een zilverkleurig, goudkleurig of rosékleurig sieraad? Je vind het allemaal terug in ons assortiment. Maak kennis met onze verschillende collecties; twisted, vivid, friends en cateye waarbij het assortiment bestaat uit armbanden, ringen, steentjes, kettingen, hangers en oorbellen. 

Combineer verschillende collecties en platingen met elkaar voor een uniek en eigen sieraad. Wil je liever inspiratie opdoen en weten welke mogelijkheden er zoal zijn? Bekijk dan onze sieraden sets en laat je inspireren of bestel een van onze samengestelde ringensets. Sieraden online samenstellen en kopen, was nog nooit zo leuk! Mix & match je sieraden naar je persoonlijke stijl en je hebt voor ieder moment van de dag het perfecte sieraad. Liever de sieraden eerst zien en passen? Ook dat kan! Bezoek een van onze vele melano verkooppunten en krijg advies van onze sieraden specialisten.
 
 

Het succes van Melano begon in 2004 toen Jeanne Wessels en John Pepels zich stortten op het idee om een originele sieradenlijn te creëren.

Met als idee iets te creëren dat de klant het sieraad kan aanpassen aan haar eigen smaak, stijl of stemming.

De collectie van melano bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen die allemaal met elkaar te combineren zijn. Om op die manier het geheel aan te passen aan je eigen smaak.

Het concept van melano zijn de wisselbare meddy's (steentjes) die je op de ringen, armbanden of kettingen kan draaien door middel van een schroefsysteem. De meddy's zijn er in veel verschillende vormen, kleuren en materialen om er zo een geheel eigen creatie van te maken. 
Aan te passen aan je kleding of gewoon aan je stemming.

Natuurlijk hebben wij voor dit merk ook een speciale webshop. Je vind 'm op www.melano-shop.nl