“Ik pas in geen enkel hokje. Ik ben mezelf!”

Melano inspireert vrouwen wereldwijd hun individualiteit en persoonlijkheid te tonen met hun sieraden. 
De kleurrijke, verwisselbare collectie biedt ontelbare opties voor elke gelegenheid, stemming en stijl.

 

let’s get personal

Heb je liever een hagedis in je terrarium dan een kat op je schoot? Elke weekend samen met de kinderen zwaardvechten? Liefst een hamburger als ontbijt? Je bent niet in een hokje te plaatsen, en daar houden we van.
Jouw persoonlijkheid, jouw sieraad. Melano is er voor vrouwen die hun persoonlijkheid laten zien door hun sieraden. Je bent geen type, jij bent jezelf. Melano is jou.

that’s me

Ligt je favoriete roze trui weer in de was? Houdt je oma niet van gaten in je spijkerbroek? Loop je elke dag het liefst in je zwarte outfit, met witte sokken? We zijn er voor je. Met Melano pas je je sieraad aan op je stemming, stijl en gelegenheid. Door het verwisselbare concept kun je oneindig combineren en verwisselen. Zo maak je elk sieraad, jouw sieraad.

 melano jewelry mix it

mix it

Melano laat je sieraden matchen met je gevoel en stijl, zo ben jij altijd jij 24/7. Verwissel de steentjes, combineer de hangers, armbanden en ringen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Niemand verteld je hoe je eruit moet zien. We laten het helemaal aan jou over.

 

 

Het succes van Melano begon in 2004 toen Jeanne Wessels en John Pepels zich stortten op het idee om een originele sieradenlijn te creëren.

Met als idee iets te creëren dat de klant het sieraad kan aanpassen aan haar eigen smaak, stijl of stemming.

De collectie van melano bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen die allemaal met elkaar te combineren zijn. Om op die manier het geheel aan te passen aan je eigen smaak.

Het concept van melano zijn de wisselbare meddy's (steentjes) die je op de ringen, armbanden of kettingen kan draaien door middel van een schroefsysteem. De meddy's zijn er in veel verschillende vormen, kleuren en materialen om er zo een geheel eigen creatie van te maken. 
Aan te passen aan je kleding of gewoon aan je stemming.

 

Natuurlijk hebben wij voor dit merk ook een speciale webshop. Je vind 'm op www.melano-shop.nl