OVER HET MERK

24Kae is het merk van de 27 jarige Kae Sutherland, een bekende influencer met een enorm aantal volgers en jarenlange ondernemerservaring. Van jongs af aan wist ze al dat ze graag een eigen bedrijf wilde beginnen en ondertussen heeft Kae dan ook al verschillende bedrijven gehad. In 2011 startte Kae tijdens haar studie met een eigen sieradenmerk onder de naam 4Ever With Everyone, wat heeft geleid tot de nodige ervaring en kennis. Samen met een klein en gepassioneerd team en voortbordurend op haar eigen ervaring, en ook haar grote bereik als influencer, lanceerde Kae in 2021 met trots haar lifestyle merk 24Kae.    

Haar passie vind je echt terug in dit lifestyle merk. Het merk is gestart met een volwassen sieradenlijn die écht bij Kae past en haar stijl representeert. In deze collectie vind je items in een klassieke vintage stijl en herken je haar liefde voor beige en pasteltinten. Het zijn prachtige, handgemaakte items gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, gerhodineerd of verguld met 14K goud.

Haar inspiratie haalt ze uit de prachtige vrouwen in haar leven: haar sisterhood. Ieder van deze vrouwen hebben eigenschappen die zij heel erg bewondert en waardeert. Ze inspireren haar en maken haar mede tot wie zij is. Ze wilde deze vrouwen en hun prachtige eigenschappen graag verwerken in de collectie om daarmee ook andere vrouwen te kunnen inspireren! De belangrijkste in haar leven is haar dochter Loua, met wie Kae het liefste de hele dag knuffelt. Daarom heeft ze als eerste de 24Kae x Loua collection gelanceerd.

Alle 24Kae sieraden zijn met liefde en oog voor detail ontworpen door Kae Sutherland. Iedere 24Kae ring wordt gekenmerkt door haar echtheid door middel van een 24Kae gravering.

Slechts twee minuten had 24Kae nodig om onze harten te veroveren. Wij, het team van Haar Sieraad, waren echt laaiend enthousiast!

Al enige tijd waren wij op zoek naar een vintage, tijdloos lifestyle sierdenmerk met een hoge kwaliteit dat toch betaalbaar is. Daar was onze agente Ellen die langs kwam bij Haar Sieraad om 24Kae te introduceren, ademloos keken wij naar al de prachtige sieraden en we hoefden er niet lang over na te denken. Wij wilden 24Kae in onze winkel!

Wanneer je een kijkje neemt op onze webshop, kun je al de schitterende sieraden van 24Kae bewonden en shoppen, maar om de echte merkbeleving te ervaren, adviseren we je om naar de winkel te komen, want 24Kae moet je zien en beleven. Als team van Haar Sieraad willen je daarom graag goed informeren over het prachtige merk 24Kae. Tot snel!

24kae_10