OVER HET MERK

Kalli Kalli is al jaren het Nederlandse sieradenlabel voor dames en heren met een collectie aan ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. De sieraden uit de collectie zijn puur, tijdloos en te herkennen aan de massieve en delicate ontwerpen. Daarbij staat Kalli Kalli voor kwaliteit en worden de sieraden gemaakt van hoogwaardig Stainless Steel. Kalli Kalli werkt alleen met duurzaam materiaal in combinatie met zirconia en zeeschelp. Daarnaast heeft Kalli Kalli voor iedere pols een juiste armband. Alle gangbare maten vind je in het assortiment van Kalli Kalli. De uitgebreide collectie is ook nog eens heel divers. Het credo van het merk is het volgen van een eigen weg met een eigen stijl. De collectie kettingen bestaat uit prachtige exemplaren met verwisselbare zirconia stenen of juist uit kettingen met het amulet met een zeeschelp.

“IDENTITY BY SIMPLICITY.”

Haar Sieraad heeft de sieraden Kalli Kalli al een lange tijd in het assortiment. Wij vinden de pure en tijdloze sieraden ontzettend mooi. De ontwerpen van Kalli Kalli zijn clean en minimalistisch, waarbij schoonheid van het sieraad voor zich spreekt. Het leuke van Kalli Kalli vinden wij dat je de sieraden allemaal kan combineren. Je kan verschillende armbanden bij elkaar dragen of juist een combinatie maken van een ketting en een armband.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de collectie van Kalli Kalli? Kom dan gezellig naar onze winkel voor ons volledige assortiment. De koffie staat voor je klaar! Op de webshop vind je een kleiner assortiment.

Schermafbeelding 2023-07-13 om 15.13.01