OVER HET MERK

Op dit moment is My Jewellery één van de populairste merken op het gebied van sieraden en fashion. Wat in 2011 vanuit een passie is begonnen bij Sharon groeide al snel uit tot een toonaangevend merk. Met een jong, toegewijd en gedreven team en maarliefst 20 boutiques in Nederland is My Jewellery uitgegroeid tot een grote community die dagelijks geïnspireerd en geprikkeld wordt! De liefde en passie voor sieraden is voelbaar in alles wat My Jewellery doet. 

My Jewellery blijft vernieuwen en groeien. Zo kun je de sieraden vaak spotten bij BN'ers en influencers. Wij zijn dan ook enorm trots dat we dit mooie merk in de winkel hebben. 

Met een visie om de voortdurende viering van het leven te omarmen, stimuleert my Jewellery iedereen om de kleine dingen en momenten te koesteren. Het creatieve proces wordt geheel in eigen beheer gehouden: van het schetsen en ontwerpen tot de fotoshoots. Alles wordt gedaan met het eigen team.

Embrace the ongoing celebration of life.

My Jewellery heeft voor iedere vrouw wat wils! Van minimalistische ringen tot festival-proof armbanden. Wil je iets speciaals aan je moeder of vriendin geven? Verras haar bijvoorbeeld met een armbandje die je samen deelt.

Met oog voor duurzaamheid zijn alle sieraden waterproof en gemaakt van hoogwaardig stainless steel, waardoor ze niet verkleuren.

Koester de kostbare momenten en verzegel dit met deze betaalbare design sieraden.

My Jewellery shop je natuurlijk met persoonlijk advies in onze winkel in Sliedrecht.

my jewellery boutique
my_jewellery_logo