OVER HET MERK

Nomination Italy, de naam zegt het al: Creativiteit gemaakt in Italië. Het merk is in 1980 in de prachtige, Toscaanse stad Florence opgericht door Paolo Gensini. De collectie van Nomination bestaat uit sieraden die in Italië met de hand worden vervaardigd van hoogwaardige materialen als stainless steel en 18 karaat goud, versierd met zirkonia, edelstenen en diamanten. Door middel van de verschillende schakels kun je de armbanden helemaal personaliseren en zo je eigen unieke sieraden samenstellen. Dankzij een veermechanisme worden de armbanden rekbaar. Hieraan kunnen de verschillende schakels verbonden worden. Doordat je de armbanden kunt personaliseren, kun je altijd fris en vernieuwend zijn. Nomination Italy heeft een ontzettend uitgebreid assortiment. Ze hebben wel meer dan duizend ontwerpen en hangers om uit te kiezen.

“Creativiteit gemaakt in Italië. Create your bracelet.

Nomination Italy is echt een pareltje in de collectie van Haar Sieraad. Doordat je je eigen armband kunt samenstellen en personaliseren, zijn deze voor iedereen geschikt. Dankzij de vele soorten ontwerpen en hangers, kun je voor elke gelegenheid wat vinden. Wil je met je armband herinnerd worden aan je trouwdag, geboorte van je zoon of dochter, familie of een andere mooie gebeurtenis? Dat kan met Nomination Italy! De armband kun je daarbij ook nog eens combineren met andere armbandjes om zo je look helemaal af te maken. Wij zijn in ieder geval helemaal fan.

Wil je de Nomination Italy collectie bekijken? Kom dan gezellig naar onze winkel. Wij helpen je bij het uitkiezen van de armband die bij jou past. De koffie staat voor je klaar! Binnenkort vind je de sieraden van Nomination ook op onze webshop.

nomination_7