OVER HET MERK

Pig & Hen, een Nederlands merk met een goed verhaal. Rond 1600 waren de Nederlanders de heersers van de zee die naar onbekende delen van de wereld zeilden. Dit deden ze met de grootste marinevloten die de wereld ooit had gezien. De zeelieden uit Nederland ontdekten nieuwe gebieden en verschillende kanten van het leven, maar de reis was niet zonder gevaar. Bij een schipbreuk waren varkens en kippen de enigen die een schipbreuk overleefden. Daardoor hadden de mannen een tatoeage van een kip en een varken op hun voeten. Ze waren er namelijk van overtuigd dat dit hen zou beschermen, wanneer ze het schip zouden moeten verlaten. Daarnaast dachten ze ook dat de tatoeages ervoor zorgen dat ze land zouden vinden. Pig & Hen is wereldwijd een groot succes.

“We leven op de rand en doen dat graag met passie. We zwemmen met haaien, duiken in de modder, zeilen over oceanen en drinken iets te veel, maar zo zijn wij gewoon. Wat onze opwinding ook is, we leven dat dagelijkse leven en uiteindelijk willen we altijd de weg naar huis weer vinden, naar onze geliefden.”

Pig & Hen is een stoer en ruig merk voor mannen dat helemaal in het uitgebreide herenassortiment van Haar Sieraad past. De armbanden van Pig & Hen worden in het atelier in Amsterdam met de hand gemaakt van authentiek en onverwoestbaar scheepstouw. De armbanden zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan, waterproof en door de bijzondere manier van knopen zijn ze sterker dan staal. De armbanden zijn allemaal te verkrijgen in verschillende kleuren, soorten en maten. Je kan de armbanden van Pig & Hen ook goed combineren met een mooi of stoer horloge. Een man met stijl is bij Pig & Hen aan het juiste adres.

De stijlvolle man is van harte welkom in onze winkel. Wij helpen je met het uitzoeken van de juiste armband onder het genot van een lekker bakkie koffie. Toch liever online bestellen? Dan is natuurlijk ook mogelijk op onze webshop.

haar_sieraad_bij_pig_hen_amsterdam