OVER HET MERK

Pimps and Pearls vindt haar start in 2010. De eerste collectie van Pimps and Pearls is ontstaan uit de creatieve ideeën van eigenaresse en ontwerpster Monique. Voor haar was en is de natuur een grote inspiratiebron voor de collectie. Dit zie je terug in de ontwerpen. Edelstenen vormen de basis in de sieraden, maar daarbij worden ook materialen als leer, hout, bone, schelp en hars verwerkt in de sieraden. Het gebruik van natuurlijke materialen maakt ieder sieraad uniek en bijzonder. Alle sieraden van Pimps en Pearls worden exclusief ontworpen door Monique. Samen met haar kleine team werken ze iedere dag weer met veel passie in hun atelier om weer een te gekke collectie neer te zetten.

Be different, be unique!

Haar Sieraad is trotse dealer van dit mooie merk. Pimps and Pearls is voor de vrouw die houdt van natuurlijke materialen in haar sieraden. Iedere vrouw kan met Pimps and Pearls eindeloos haar eigen stijl creëren. Wij vinden Pimps en Pearls een echte aanwinst voor onze collectie. Iedere keer weet Pimps and Pearls ons weer te verrassen met de uitgebreide collecties. De sieraden zijn echt met passie en liefde gemaakt. Pimps and Pearls staat voor: mooie, natuurlijke materialen, authentiek en ook nog eens Dutch handmade.

In onze winkel adviseren onze specialisten jou om de perfecte Pimps and Pearls combinatie te maken. Wil jij ook zo’n tof sieraad? Kom dan gezellig langs. De koffie staat klaar! Toch liever online je sieraden kopen? Shop de collectie van Pimps and Pearls dan in onze webshop.

pimps_pearls_7