OVER HET MERK

Baggyshop is een hip en trendy tassenmerk dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Eind 2014 is eigenaresse Svenja begonnen met kunststof tassen. Ze had al snel door dat er meer behoefte was naar tassen van echt leer. In de zoektocht naar leermarkten is zij toen samen met haar vader, die de Italiaanse taal beheerst, naar Italië afgereisd. Na veel vragen, kilometers en mislukte pogingen belandden ze door niet op te geven bij de fabriek waar ze zo naar zochten. Dit was het begin van Baggyshop. Sindsdien is Baggyshop een echt lederen tassenlabel voor jong en oud. Het team is nog steeds nauwlettend betrokken bij het productieproces. Zo bieden de collecties altijd het beste van het beste. Het leer wordt bijvoorbeeld uit Italië geïmporteerd, waar de kwaliteit simpelweg het beste is. Baggyshop is een enorm succes en heeft 250 verkooppunten verspreid over Nederland en België.

”Together we can do great things”

Baggyshop is echt een aanvulling op de collectie van Haar Sieraad. De lederen tassen van dit mooie merk passen geweldig bij de vrouw die graag hip en trendy door het leven wil gaan. Iedere keer weten ze ons weer te verrassen met de nieuwe collectie. De collecties worden gebaseerd op ervaringen, smaak en stijl en daarbij probeert het merk altijd in te spelen op de wens van de eindgebruiker. De tassen zijn ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn fan en al jaren trotse dealer van dit merk.

Wil je ook de collectie van Baggyshop bewonderen? Kom dan gezellig naar onze winkel. Toch liever online de Baggyshop tassen bewonderen? Dat kan! Je shopt ze op onze webshop.

baggyshop_10