OVER HET MERK

Het Deense zonnebrillenlabel A.Kjærbede is in 2016 opgericht in Kopenhagen door Adam Geertsen. Hij had de wens om prachtige designs met kwaliteit te combineren voor een toegankelijke prijs. Al meer dan 20 jaar heeft Adam in de modewereld gewerkt, maar hij miste de betaalbare luxe. Hieruit is A.Kjærbede ontstaan. De naam benadrukt de Scandinavische oorsprong van het merk en betekent “een stoere mannendaad” in het Deens. De naam is daarbij een verwijzing naar wat Adam heeft doorgemaakt toen hij aan het project begon. Het heeft hem veel werk en kritische beslissingen gekost om de juiste fabrikant, de juiste materialen en de juiste ontwerpen te bereiken.

De zonnebrillen van A.Kjærbede zijn voor hem en haar en worden geïnspireerd door het algemene modebeeld en de laatste trends. Dit gaat gepaard met een hoge mate van tijdloosheid en klassieke designs. Bij A.Kjærbede is er ontzettend veel aandacht voor detail en dit zie je aan het Scandinavische design, de kwaliteit en functionaliteit van iedere bril. Zo worden alle brillen met de hand gemaakt en bieden ze 100% UV400 bescherming, krasbestendige glazen en scharnieren van hoge kwaliteit.

“Handcrafted and Danish designed sunglasses that combines high quality, affordable luxury and functionality.”

Bij Haar Sieraad zijn we helemaal weg van de schitterende zonnebrillen van A.Kjærbede. Ieder jaar brengt A.Kjærbede een nieuwe collectie uit. Dankzij de ruime keus zit er voor iedereen wel wat bij. De high-end zonnebrillen zijn hip en trendy, maar tegelijkertijd ook klassiek en tijdloos en bieden een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Dit zie je echt terug in de afwerking en ook de specificaties zijn helemaal in orde. Allemaal voor een zeer toegankelijke prijs van 29,95. Dankzij de zonnebrillen van A.Kjærbede zijn je ogen altijd beschermd en kom je de zomer stijlvol door. 

Ben je benieuwd naar de zonnebrillen van A.Kjærbede? Kom dan gezellig naar onze winkel om ze te passen. Liever online shoppen? Dat kan natuurlijk op onze webshop.

akjaerbede_10