OVER HET MERK

In 2007 is het Nederlandse merk IKKI ontstaan. Kiki, eigenaresse en ontwerper, heeft van haar droom en passie een succesverhaal gemaakt! IKKI is allemaal begonnen met een collectie unieke, kwaliteitsvolle zonnebrillen voor een eerlijke prijs. Kiki kwam op een dag thuis van het strand en kwam er toen achter dat ze haar zonnebril op het strand had laten liggen. Daardoor ging Kiki op zoek naar een nieuwe zonnebril. Al snel besefte ze zich dat zonnebrillen veel op elkaar lijken en veel te duur zijn. Toen zijn de zonnebrillen van IKKI ontstaan. Kiki had jaren gewerkt in de modebranche, maar het was tijd voor haar eigen merk: IKKI. De collectie zonnebrillen van IKKI bestaat uit unieke brillen, die met de hand worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo hebben de zonnebrillen CR-39 en nylon glazen die 100% UV-A & UV-B bescherming bieden en worden de frames van acetaat en metaal gemaakt. Dit allemaal voor een eerlijke prijs. Later zijn de horloges van IKKI geïntroduceerd in de collectie. Die shop je natuurlijk ook bij Haar Sieraad.

Fashion accessoires with a fair price.

Haar Sieraad is al jaren trotse dealer van de zonnebrillen van IKKI. De zonnebrillen zijn allemaal erg uniek en hebben hun eigen stijl. Van grotere tot kleinere zonnebrillen, IKKI heeft voor iedereen wel wat in huis. Met de zonnebrillen gaat IKKI iedere keer weer mee met de huidige trends. Dit zie je terug in de designs. IKKI Fashion creëert met de zonnebrillen en horloges een geweldige combinatie van fashion en kwaliteit, tegen een nog mooiere prijs.

Ben je ook op zoek een mooie zonnebril van IKKI? Kom dan gezellig naar onze winkel en laat je adviseren. Natuurlijk shop je de brillen van IKKI ook op onze webshop.

ikki_haar_sieraad