Wie zijn wij?

Ontmoet het team van Haar Sieraad!

team

Yolanda is samen met Wim oprichter van Haar Sieraad. Als vakvrouw is zij dankzij haar uitstekende smaak en voorliefde voor mode en trends uitstekend in staat om de juiste trends te spotten op het gebied van sieraden en accessoires.

Naast haar passie voor Haar Sieraad vind ze het heerlijk om een daagje naar de stad te gaan en met het gezin Europa in te trekken.

Yolanda

Trotse eigenaresse

team

Als partner is Wim de rechterhand op financieel en aansturend vlak bij Haar Sieraad. Verder is hij zelfstandig ondernemer, onder andere actief in sales, coördinerend en uitvoerend op het gebied van vastgoed renovatie en onderhoud.

Wim heeft een grote passie voor motorrijden en is daardoor regelmatig onderweg in Europa.

Wim

Passievolle rechterhand

team

Heidi is nagenoeg vanaf het begin betrokken bij Haar Sieraad. Als vakvrouw uit de kappersbranche is ze expert op het gebied van haarverzorging en -styling. Daarnaast heeft ze een goede smaak op gebied van sieraden en mode. Naast Haar Sieraad is ze zelfstandig kapster en zeer goed op de hoogte van de laatste trends.

Heidi is een echte levensgenieter, trekt er regelmatig met haar partner op uit in een camper, en proost graag met een wijntje.

Heidi

Modebewuste haarspecialist

team

Nathalie is sinds een aantal jaren bij het team van Haar Sieraad gekomen. Altijd kapster geweest en zeker trend- en modebewust. Ze kan zich goed verplaatsen in de wensen van onze bezoekers en vind altijd een passende oplossing. Geen vraag is Nathalie te gek! Het maken van posts voor Instagram is haar ding.

Nathalie is gek op shoppen en gaat graag uit eten, maar op vakantie gaan vind ze ook geen straf.

Nathalie

Hippe all-rounder

team

Jacqueline behoort al weer een tijdje bij het team van Haar Sieraad. Haar kappersachtergrond is erg waardevol op het gebied van advies en styling. Daarnaast is ze uitstekend op de hoogte van alle sieraden merken en collecties.

Jacqueline vind het ook heerlijk om er regelmatig een paar dagen met vrienden of familie op uit te trekken. Een citytrip is haar ding!

Jacqueline

Gestructureerde duizendpoot

team

Britney is vanuit haar stage eigenlijk voor vakantiewerk blijven hangen bij Haar Sieraad. Maar ieder vrij uur staat ze klaar voor Haar Sieraad. Ze is gek op kinderen en heeft daarom ook al wat Studex oorbellen gezet. Ze is erg klantvriendelijk en is zeer goed op de hoogte van alle merken en trends.

Britney bezoekt graag een concert en houdt van lekker eten, maar voor shoppen en vakantie kun je haar zeker wakker maken!

Britney

Vrolijke styliste

team

Willeke kwam op een dag bij Haar Sieraad met het verzoek dat ze graag in de winkel wilde werken, en had daar best een neus voor! Het combineren van collecties en kleuren passen haar uitstekend. Naast haar drukke bestaan als moeder en eigen ondernemer op het gebied van fotografie, valt ze met enige regelmaat in voor haar collega’s.

Voor een wijntje en een tripje naar Ibiza kan je haar zeker wakker maken!

Willeke

Creatieve multitasker

team

Amber werkt alweer een behoorlijke periode bij Haar Sieraad. Als vakantiewerk heeft ze bijgedragen aan marketing en het opzetten van de webshop. Inmiddels staat ze met enige regelmaat in de winkel. Door haar brede interesse in mode en sieraden past ze uitstekend in het team.

Amber is naast haar studie druk met het opzetten van haar eigen bedrijf. Uitgaan met vriendinnen en regelmatig op citytrip is haar passie.

Amber

Stijlvolle alleskunner

team

Silvy is via haar stage bij Haar Sieraad gekomen. Door haar opleiding en voorliefde voor mode en sieraden past ook zij uitstekend in het team. Silvy kan zich goed verplaatsen in de wensen van de bezoekers en vindt altijd een passende creatie.

Ze is gek op lekker eten, mode en op vakantie gaan.

Silvy

Enthousiaste fashion expert

team

Als zoon van het gezin vervult hij naast zijn fulltime baan in ICT, een belangrijke rol op het gebied van automatisering en vormgeving. De vormgeving en techniek van de webshop komen van zijn hand.

Naast mooie kleding en horloges is ook hij gek van reizen en roadtrips door Europa. Het drinken van een pilsje op het terras in een leuke stad is ook zijn ding!

Nick

Gezellige vormgever

team

Rebel neemt de veiligheid van onze bezoekers zeer serieus en waakt daarom vanuit de etalage. Tegen onze bezoekers is Rebel dan ook altijd erg vriendelijk.

Verder is Rebel erg fotogeniek, houdt hij van een lekker kluifje en is hij niet graag alleen.

Rebel

Vriendelijke waakhond