Wie zijn wij?

Ontmoet het team van Haar Sieraad!

team

Yolanda is samen met Wim oprichter van Haar Sieraad. Als vakvrouw is zij dankzij haar uitstekende smaak en voorliefde voor mode en trends uitstekend in staat om de juiste trends te spotten op het gebied van sieraden en accessoires.

Naast haar passie voor Haar Sieraad vind ze het heerlijk om een daagje naar de stad te gaan en met het gezin Europa in te trekken.

Yolanda

Trotse eigenaresse

team

Als partner is Wim de rechterhand op financieel en aansturend vlak bij Haar Sieraad. Verder is hij zelfstandig ondernemer, onder andere actief in sales, coördinerend en uitvoerend op het gebied van vastgoed renovatie en onderhoud.

Wim heeft een grote passie voor motorrijden en is daardoor regelmatig onderweg in Europa.

Wim

Passievolle rechterhand

team

Heidi is nagenoeg vanaf het begin betrokken bij Haar Sieraad. Als vakvrouw uit de kappersbranche is ze expert op het gebied van haarverzorging en -styling. Daarnaast heeft ze een goede smaak op gebied van sieraden en mode. Naast Haar Sieraad is ze zelfstandig kapster en zeer goed op de hoogte van de laatste trends.

Heidi is een echte levensgenieter, trekt er regelmatig met haar partner op uit in een camper, en proost graag met een wijntje.

Heidi

Modebewuste haarspecialist

team

Jacqueline behoort al weer een tijdje bij het team van Haar Sieraad. Haar kappersachtergrond is erg waardevol op het gebied van advies en styling. Daarnaast is ze uitstekend op de hoogte van alle sieraden merken en collecties.

Jacqueline vind het ook heerlijk om er regelmatig een paar dagen met vrienden of familie op uit te trekken. Een citytrip is haar ding!

Jacqueline

Gestructureerde duizendpoot

team

Rebel neemt de veiligheid van onze bezoekers zeer serieus en waakt daarom vanuit de etalage. Tegen onze bezoekers is Rebel dan ook altijd erg vriendelijk.

Verder is Rebel erg fotogeniek, houdt hij van een lekker kluifje en is hij niet graag alleen.

Rebel

Vriendelijke waakhond