OVER HET MERK

De damestassen van het hippe Nederlandse merk BAG2BAG kennen we eigenlijk allemaal wel. Ze zijn te herkennen aan de mooie en stoere kwaliteit leer en suède. Iedere BAG2BAG tas is uniek door het eigentijdse Dutch design. BAG2BAG is in het leven geroepen door Daphne en Heidi. Twee dames die oog hebben voor detail. Dit zie je ook echt terug in de BAG2BAG tassen. De gehele collectie wordt door hen zelf ontworpen en echt aan alles is gedacht. Iedere tas kun je op verschillende manieren dragen en de portemonnees zijn zo ruim ingericht, dat je er alles makkelijk in kunt opbergen. De tassen en portemonnees zijn niet alleen stoer en mooi, maar ook echt functioneel en praktisch.

“BAG2BAG staat bekend om de stijlvolle ontwerpen in combinatie met een hoge, duurzame kwaliteit leer.”

Wij van Haar Sieraad zijn ook trotse dealer van BAG2BAG. De stoere tassen zijn echt een verrijking voor de garderobe van de moderne vrouw. BAG2BAG staat bekend om de stijlvolle ontwerpen in combinatie met een hoge, duurzame kwaliteit leer. Je kunt dus echt lang genieten van je mooie tas! Twee keer per jaar komt BAG2BAG met een nieuwe collectie. Iedere keer weten ze ons weer te verrassen. Zelf worden wij ook heel hebberig van de nieuwe collecties. Van grote shoppers tot crossbody bags voor je telefoon. BAG2BAG heeft overal aan gedacht en daarom zijn wij zo blij dat wij dat jullie mogen aanbieden.

Ben je benieuwd naar de BAG2BAG collectie? Kom dan gezellig langs in onze winkel of shop de collectie online op onze webshop!

bag2bag_haar_sieraad_winkel