OVER HET MERK

Studex®, wereldwijd hèt merk voor het zetten van oorgaatjes en huidvriendelijke oorbellen. Het wereldberoemde merk is de belangrijkste producent op het gebied van tools om gaatjes te zetten, huidvriendelijke oorbellen en verzorgingsproducten voor oorgaatjes. Studex® heeft daarbij een enorme revolutie doorgevoerd in de wereld van oorgaatjes. Met Studex® heb je binnen no-time nieuwe oorgaatjes voorzien van mooie, huidvriendelijke oorbellen.

Dit is met het innovatief Studex System75™ nauwelijks merkbaar en bijna volledig geruisloos. Daarnaast voldoet System75™ ook nog eens aan de hoogste hygiëne- en steriliteitsnormen en kunnen de oorgaatjes precies op de millimeter gezet worden.

  • Huidvriendelijk, de oorbellen zijn van chirurgisch staal.
  • Hygiënisch, iedere oorbel is steriel verpakt.
  • Enorme precisie, de gaatjes worden op de millimeter gezet.
  • Geruisloos, nauwelijks hoor- en voelbaar.

Bij Haar Sieraad hebben we daarom, voor het zetten van gaatjes, gekozen voor Studex System75™. In tegenstelling tot de oude manier, waarbij de gaatjes in het oor worden geschoten, worden de oorbellen met dit innovatief systeem in het oor gezet. De oorbellen zijn zo scherp als een piercing-naald, daarom werken veel piercers en tatoeëerders ook met dit systeem. Doordat het systeem zo geruisloos is, is het ook erg prettig voor kinderen. Wij zetten al oorgaatjes bij kinderen vanaf 1,5 jaar. Daarnaast hebben wij een ruime keus uit prachtige en leuke oorbellen en zetten we altijd twee gaatjes tegelijkertijd, dit doen we samen.

Inmiddels hebben we al honderden kinderen en volwassenen blij gemaakt met oorgaatjes. Je kunt bij Haar Sieraad ook terecht voor je tweede- en/of derde gaatje.

Na afloop krijgt jouw kleine meid een mooi diploma.
*Op zaterdag kan het voorkomen dat er vanwege de grote drukte niet voldoende aandacht besteed kan worden aan het professioneel zetten van oorgaatjes. Dan zullen wij je vragen om op een ander moment terug te komen. Mocht je toch overwegen om op zaterdag te komen, dan kun je dit het beste zo vroeg mogelijk in de ochtend doen.
studex_logo