OVER HET MERK

ZAG Bijoux is allemaal begonnen bij de ontwerper Michèle Zuang uit Parijs. De sieraden van ZAG zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig stainless steel met een onverwoestbare plating van zilver, goud of rosé. Dit maakt ZAG één van de beste producten in het Bijoux segment. De eigenaresse vindt haar inspiratie voornamelijk in wereldsteden als Parijs en New York. De verschillende creaties worden allemaal ontworpen in een atelier in de Marais in Parijs. ZAG verandert regelmatig van collectie. Armbanden, ringen, oorbellen en zelfs kettingen heeft ZAG in haar assortiment. Fashion en kwaliteit voor de beste prijs, dat is waar ZAG voor staat. Elke maand maakt Michèle weer nieuwe items!

“De verschillende creaties worden allemaal ontworpen en handgemaakt in een atelier in de Marais in Parijs.”

Bij Haar Sieraad is ZAG is één van onze favoriete merken! De kwaliteit is echt geweldig. Met de sieraden van ZAG kun je echt alles doen. Zo kun je er mee slapen, maar ook mee douchen. De sieraden blijven hun kleur behouden. Haar Sieraad heeft een uitgebreide ZAG collectie in het assortiment. Van leuke armbandjes tot leuke kettingen. Het leuke van ZAG is dat je meerdere kettingen onder elkaar kunt dragen en meerdere armbandjes naast elkaar. Zag is ook heel erg geliefd bij BN’ers, zoals Nicolette van Dam, Doutzen Kroes en Irene Moors. 

Wil je de geweldige collectie van ZAG Bijoux bewonderen? Kom dan gezellig naar onze winkel. De koffie staat klaar. Toch liever je sieraden online shoppen? Dat kan op onze webshop!

zag_bijoux_9