OVER HET MERK

Go Dutch label is in 2014 opgericht en gevestigd in ’s-Hertogenbosch, in het zuiden van Nederland. Ieder seizoen brengt het merk een compleet nieuwe collectie vol sieraden en accessoires uit. Go Dutch Label is echt een vooruitstrevend en trendy sieradenlabel. In de collectie van Go Dutch Label zit namelijk van alles. Zo bevat de collectie grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes, maar ook subtiele en juist bredere statement armbanden en kettingen van materialen als stainless steel. Voor iedereen heeft Go Dutch Label wat te bieden! De designers van Go Dutch Label kijken altijd naar de laatste trends om een fantastische collectie neer te zetten. En dat doen ze! De collectie bevat altijd veel unieke modellen in de meest trendy kleuren. Daarbij is Go Dutch Label ook op het gebied van kwaliteit en materiaalgebruik uniek en exclusief.

“Go Dutch Label is echt een vooruitstrevend en trendy sieradenlabel.”

Haar Sieraad is exclusief dealer van Go Dutch Label. Wat wij zo leuk vinden aan Go Dutch Label, is de diversiteit in het assortiment. Voor iedereen heeft het merk wat moois. Hou je van groot en opvallend of hou je meer van klein en subtiel? Go Dutch Label heeft het allemaal! De sieraden van Go Dutch Label passen ook bij elke gelegenheid. Doordat de materialen heel divers zijn, zorgen deze de ene keer voor een trendy uitstraling en de andere keer voor een elegante en klassieke stijl. Kortom, voor elk wat wils!

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de collectie van Go Dutch Label? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel. Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Binnenkort shop je Go Dutch Label ook op onze webshop.

go_dutch_label_7