OVER HET MERK

KARMA Jewelry is onderdeel van het Nederlandse sieradenbedrijf Aumentum en actief sinds 2012. Het merk staat bekend om de minimalistische sieraden die vervaardigd worden met echt 925 sterling zilver en gecertificeerde natuurstenen en kristallen. Hierdoor zien de armbanden, kettingen en oorbellen van KARMA er bijzonder uit. De natuurstenen en kristallen vormen de bron voor karaktervolle kralen. In het boeddhisme worden deze natuurstenen gezien als helende stenen. KARMA haalt haar inspiratie uit verschillende landen. Zo haalt het merk veel inspiratie uit de kralenkettingen en armbanden die gedragen worden door de boeddhistische monniken. Daarnaast haalt KARMA ook haar inspiratie uit de Indiase mythologie. Deze 2 inspiratiebronnen staan centraal voor het ontwerpen van de sieraden van KARMA die je liefde en kracht zullen geven.

“Het merk staat bekend om de minimalistische sieraden die vervaardigd worden met echt 925 sterling zilver en gecertificeerde natuurstenen en kristallen.”

Haar Sieraad is trotse dealer van de sieraden van KARMA Jewelry. Door de verschillende soorten natuurstenen die ze gebruiken, is elke armband een feestje. Zo vind je de natuurstenen Lapis Lazulli, helder Bergkristal, Rozenkwarts of juist een Tijgeroog terug in de armbanden. Natuurlijk zijn er nog vele andere natuurstenen die terug te vinden zijn in de armbanden. De armbanden van KARMA kun je ontzettend leuk dragen bij een horloge. Zo maak je je outfit helemaal compleet. Wij zijn er echt helemaal weg van! 

Wil je ook de KARMA collectie komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze winkel. Natuurlijk shop je KARMA ook online op onze webshop.

Schermafbeelding 2023-07-13 om 15.25.56